KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, son iki haftada beklemedikleri yenilgiler aldıklarını ancak takımın toparlanacağına inandıklarını söyledi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 21 hafta sonunda topladıkları 20 puan ve averajla 16. sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Kalan 13 haftada alacakları puanlarla kümede kalmayı hedeflediklerine aktaran Kaan Savruk, şunları kaydetti:

"Son iki haftada beklemediğimiz mağlubiyetler aldık ancak takımımızın toparlanacağına inancımız tam. Son maçta Multigroup Alanyaspor'a mağlup olduk ama karşılaşmada biz öne geçebilsek, aleyhimize tartışmalı penaltı verilmese maç çok farklı sonuçlanabilirdi. Üzülüyoruz, biraz futbol şansının da yanımızda olmasını diliyoruz. Takımımız iyi olacak, buna yürekten inanıyoruz. Devre arasında takıma katılan oyuncular tam olarak daha kaynaşmadı. Alacağımız seri galibiyetlerle alt sıralardan çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü puanlar birbirine çok yakın. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah ilerleyen haftalar bizim için daha güzel olacak."

Savruk, bu hafta lig ikincisi Kardemir Karabükspor maçından iyi sonuçla ayrılarak kötü gidişe "dur" demek istediklerini de sözlerine ekledi.