KAYSERİ (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu Edinho, ligde kalan 9 maçta çok üstün performans ortaya koyarak, kümede kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Edinho, Kadir Has Spor Salonu'nda Kayserimaç spor gazetesinin düzenlediği "10. Geleneksel Kayserimaç 2014 Oscarları" ödül törenine katıldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Portekizli oyuncu, ligin son haftalarının yaklaştığını belirterek, bu dönemdeki puan kayıplarının telafisinin olmayacağını kaydetti.

Hem bireysel performans hem de takım olarak kötü bir sezon geçirdiklerini anlatan Edinho, "Sezona sakatlıklar ve bazı sebeplerden dolayı iyi başlayamadım. Ancak şu andan itibaren kendimi çok iyi hissediyorum ilk maçtan itibaren gollerimi atmaya başlayacağım" diye konuştu.

Üç büyük takımda oynayıp oynamak istemediği yönündeki soruya Edinho, "Ben her takımda oynayabileceğimi düşünüyorum. Ama şu anda Erciyesspor'un durumu önemli. Şu anki görevimiz Kayseri Erciyesspor'u ligde tutmak. Kalan 9 maçta çok üstün performans ortaya koyarak, takımımızı ligde tutacağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.

- Ödül töreni

"Kayserimaç 2014 Oscarları" ödül törenine, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu Diakhate, profesyonel ve amatör kulüplerinin  başkanları, yöneticiler, antrenör, hakem çok sayıda sporcu ile davetliler katıldı.

Törende Edihho ile Kayserisporlu Mert Mobre yılın sporcusu ödülünde birlikte birincilik kürsüsüne çıktı.

Oyunculara ödülünü Kayserispor Onursal Başkanı Özhaseki verdi.

Törende, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Abdullah Gül Üniversitesi de "yılın takımı" ödülünü aldı.