KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Alaaddin Demirözü, Boluspor maçını kazanarak, lige galibiyetle başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Takım olarak çok iyi bir atmosfer yakaladıklarını ve sezonun ilk haftasında cuma günü kendi evlerinde Boluspor  ile karşılaşacaklarını dile getiren Demirözü, "Boluspor maçında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Hedefimiz, lige galibiyetle başlamak. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor" dedi.

Bu arada Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Boydak Tesisleri'ne giderek, teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Mavi-siyahlı ekibin, teknik direktör Demirözü ile başarıya ulaşacağına inandığını belirten Büyükkılıç, "Hocamız her zaman takdir ettiğimiz, şehrimizin bu konuda yetiştirdiği en değerli teknik adamlardan birisidir. Kendisine ve ekibine bu uzun maratonda başarılar diliyorum. 2015-2016 sezonunda inanıyorum ki Kayseri Erciyessporumuz zirveye oynayan bir takım olacak ve sezon sonunda yeniden Süper Lig’de kendine yer bulacaktır" diye konuştu.

Demirözü de Büyükkılıç'ın kulübü ziyaretinin kendilerine büyük moral olduğunu ve güç verdiğini ifade etti.