KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Alaaddin Demirözü, Erciyesspor'u sevenlerden kulübe koşulsuz destek vermelerini istedi.

Demirözü, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda tüm takımlara başarı diledi.

Kayseri Erciyesspor'daki görevine yaklaşık 2 hafta önce başladığını hatırlatan Demirözü, "Yaklaşık 8 sene sonra Kayseri Erciyesspor'a dönmüş olmaktan mutluyum. Burada zorlu görev var. Allah'a şükürler olsun biz bugüne kadar tüm zorlu görevleri başardık. Burada da onu başarmaya geldik. Sorunlarımız, sıkıntılarımız var ama kendimizi lige adapte ettik" diye konuştu.

Kulüpteki sıkıntıların aşılması için biraz zamana ihtiyaç olduğunu aktaran Demirözü, şöyle devam etti:

"Biz onları sıkıntı etmeden işimize bakıyoruz. Bize verilen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Erciyesspor büyük bir camiadır, sıkıntılar gelip geçicidir. Bize inananların güvenlerini boşa çıkarmamaya çalışacağız. Erciyesspor'u sevenlerden kulübe koşulsuz destek istiyorum. Geçiş senesi yaşıyoruz. Geçiş senesi hedefsiz mi olacak? Hayır olmayacak. Bir hedefimiz olacak. Biz buraya başarılı olmaya geldik ve bunu da başaracağız."

Takımdan çok sayıda oyuncunun ayrıldığını belirten Demirözü, altyapıdan yaklaşık 10 futbolcuyu A takıma çıkardıklarını, ayrıca transfer yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.