KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da 12 futbolcu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan mavi-siyahlı takımda, futbolcular Necati Ateş, Kerim Avcı, Volkan Okumak, Zülküf Özer, Yasin Pehlivan, Anıl Karaer, Murat Yıldırım, İlhan Parlak, Ethem Ercan Pulgir, Oğulcan Çağlayan, Barış Memiş ve John Boye'nin Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapıldı.

Kan tetkikleri, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından sağlık kontrolleri, akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sona erdi.

Golcü oyuncu İlhan Parlak, gazetecilere yaptığı yeni sezonun tüm takım ve futbolculara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Geçen yıl sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirten Parlak, "Bunun neticesinde ikinci lige düştük. Tabi şu anda takımda belirsizlik hakim. En kısa sürede bu belirsizlikler halledildikten sonra antrenmanlara en iyi şekilde devam ederek hedeflerimiz doğrultusunda yürüyeceğiz. Hedeflerimiz ne diye sorarsanız gerçekten ben de bilmiyorum. İnşallah, hedeflerimizi belirleriz ve bu hedefte yeniden Süper Lig'e çıkmak olur. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımıza devam ederiz" diye konuştu. 

Forvet Necati Ateş ise yeni sezon çalışmalarına biraz sıkıntılı başladıklarını söyledi.

Sıkıntıların çözülmesini beklediklerini ifade eden Ateş, "Geçen yıl kulüp ve camia adına çok kötü geçti. Hepimizin temennisi, en yakın zamanda bir şeylerin düzelmesi ve takımın tekrar Süper Lig'e dönmesi. Bildiğiniz gibi küme düştükten sonra süreç sıkıntılı geçebiliyor ama biz futbolcular olarak antrenmanlarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaleci Zülküf Özer de yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.