Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe’yi son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Ortada geçen bir maçtı. A takımda az süre bulan oyuncularla, gençleri daha iyi görebilmek için, sahaya böyle bir kadro ile çıktık. Gençleri kadroya zorlayabilmek için, onlardan oyuncu yakalayabilir miyiz, düşüncesi ile sahaya çıktık. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. A takıma oyuncu çıkartmak istiyoruz. Kupa maçlarında gençlere şans vermeye devam edeceğiz. Bazı oyuncular beklentilerin altında kaldı. Onları normal karşılıyorum. İlk defa burada maça çıktılar. Stres yapmış olabilirler. Ama ben geri adım atmayacağım. Sonuna kadar bu gençlerle devam edeceğim" dedi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise, iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "İki ekibin de futbol oynama istediği vardı. Güzel bir oyun sergiledik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Kupada olduğumuzu gösterdik. Tekrardan süper lige çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.