Ziraat Türkiye Kupası maçında 3-0’lık galibiyet elde eden Kayserispor’un teknik direktörü Ertuğrul Seçme, "Kupada lider olmak mutluluk verici" derken, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da, "İyi mücadele kazanmak için yetmiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, "Kupaya verdiğimiz önemi, 3-0’lık galibiyetle gösteriyoruz. Kupada lider olmak mutluluk verici. Bu şekilde devam edeceğiz inşallah. Bazı sıkıntılar var. Bunları da bu şehrin çözeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da iyi mücadele ettiklerini ama galibiyete yetmediğini ifade ederek, "Buraya kazanmak için gelmiştik. İki takımın da 3 puanı vardı. Kupada başarılı olmak isteyen bir ekibiz. İlk yarıda tutuk bir oyun sergiledik. İkinci yarı oyunun hakimi genelde bizdik. Topun bizde kaldığı dakikalarda ceza sahasında etkinliğimiz yoktu. İyi mücadelemiz vardı. İyi mücadele kazanmak için yetmiyor. Yediğimiz gol demoralize etti. Skor bu olmamalıydı. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.