KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü'nün başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceklerini düşündüklerini ve takıma olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 2 haftada 2 beraberlik elde ettiklerini hatırlattı.

Bu hafta konuk ettikleri Torku Konyaspor karşısında iyi oynamalarına rağmen 3 puan alamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Ortaköylüoğlu, "Sahamızda mutlak galibiyet amacıyla çıktığımız bir karşılaşmaydı. Maalesef 1 puan almak durumunda kaldık. Tabi taraftarımızın bu maçta cezalı olması, saha avantajımızı kullanmamız açısından bizi olumsuz etkiledi. Karşılaşmada daha fazla gol pozisyonuna giren ve galibiyete yakın olan taraf Kayserispor'du. Mücadelelerinden dolayı teknik heyeti ve oyuncularımızı kutluyoruz" diye konuştu.

İyi bir kadroya sahip oldukların vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum, takımımıza güvenimiz tam. Zamanla takımımız puan tablosunda üst sıralarda yer alacak. Taraftarımızdan da takıma olan desteklerini artırarak, sürdürmelerini istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.