PTT 1. Lig’in 12. haftasında Kayserispor, ligin zirvesinde yer alan Osmanlıspor’u 3-1 mağlup ederek puan farkını 2’ye indirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirterek, “Ligin en önemli müsabakasıydı bugün. İyi hazırlandık, rakibimizi iyi analiz ettik. Sporcu arkadaşlarımız verdiğimiz görevi layığıyla yerine getirdi. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Fakat her hafta hakemlerle ilgili serzenişte bulunuyoruz. Bu hafta çalınan penaltılar, eğer bu ligde bu kadar basit penaltı çalınıyorsa her maçta 3-4 penaltı çalınması lazım. Fırat Aydınus’u ne ile ödüllendirirler bilemiyorum. Galip geldiğimiz için mutluyuz” değerlendirmesinde bulundu.

OSMAN ÖZKÖYLÜ ÇILGINA DÖNDÜ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, “Bu gün sahada Osmanlıspor’un kazanmasını engelleyen bir hakem vardı” diye konuşurken, basın mensuplarının güldüğünü iddia ederek, "Basın toplantısı falan yapmıyorum" dedi ve masasından fırlayarak gazetecilerle tartıştı. Araya girenler olayın büyümesini engellerken, Özköylü’nün bir kadın basın mensubunun üzerine yürümesi de dikkat çekti.