PTT 1. Lig’in 13. haftasında Kayserispor kendi sahasında Adanaspor’u 3-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Karşılaşma sonrası iki tarafın teknik adamı maçı değerlendirdi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, "Haklı bir galibiyet aldık. İnşallah sezon sonuna kadar burada kalacağız ve takımımız şampiyonluğu kucaklayacaktır" dedi.

Seçme basın toplantısında Süleyman Hurma’nın mesajını okuyarak, "Cezalı olması sebebiyle Genel Menajerimiz Süleyman Hurma’nın mesajını size iletmek istiyorum; Başkan Recep Mamur’dan belediye başkanı Mehmet Özhaseki’ye, gerekirse Cumhurbaşkanına kadar gidip, bu takımı süper lige çıkartacağını iletti. Bu karakterli oyuncu topluluğu ile yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in rahatsızlığı sebebiyle basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Cevdet Çapar, Kayseri’ye iyi bir rakiple oynayacaklarını bilerek geldiklerini söyleyerek, "İyi bir puan için geldik ama puan alamadık. Bu maçı unutacağız, önümüzdeki maçlara bakacağız. Elimizden geldiği kadar puan alacağız ve düzlüğe çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.