YOZGAT (AA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Yozgatspor 1959, bir dönem Kayserispor'da da forma giyen Senegalli forvet Babacar Mbaye Diop'u transfer etti.

Yozgatspor 1959 Kulübü Asbaşkanı Ahmet Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarını bu yıl Spor Toto 3 Lig'e çıkarmak için taraftara söz verdiklerini belirterek, bu kapsamda eksikleri gidermek için  çalıştıklarını söyledi.

Teknik direktörün isteği üzerine takıma devre arasında bazı transferler yapmayı planladıklarını anlatan Akgün, "Yozgatspor'un tekrardan 3. Lig'e çıkması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu doğrultuda da takımımızın önemli bir eksiği olan santrfor mevkisine uzun uğraşlar sonucu Senegalli genç forvet Babacar'ı kazandırdık. İnşallah takımıza faydalı olacak. Eksik bölgelere transfer atağımız devam edecek. Sezon sonunda inşallah Yozgatspor bir üst lige şampiyon olarak çıkacak'' diye konuştu. 

Akgün, Babacar ile 1 yıllığına anlaştıklarını, performansından memnun kalmaları halinde gelecek yıl sözleşmesini yenilemeyi planladıkları kaydetti.

Babacar da Yozgatspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kayserispor'a 2012 yılında transfer olan Babacar, beklenen performansı gösteremeyince 2015 yılında sözleşmesi feshedilmişti.