KAYSERİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ı 1-0 yenen Kayserispor'da çeyrek finale yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Kulübün basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında çok iyi mücadelenin sonunda galip geldiklerini söyledi.

Beşiktaş maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktıklarını belirten Pehlivan, şöyle devam etti:

"Bizim açımızdan çok iyi mücadele oldu. PTT 1. Lig'de şans bulamayan oyuncularımıza şans verdik. Ligde son oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen oyunculardan sadece biri Beşiktaş maçında görev aldı. O da Abdullah Durak. Ligde şans bulamayan oyuncularımız kupada şanslarını çok iyi değerlendiriyor, çok iyi performans ortaya koyuyorlar. Bu durum bizi çok sevindiriyor."

Haklı bir galibiyet sonucunda adlarını çeyrek finale yazdırdıklarını vurgulayan Pehlivan, "Beşiktaş maçından sonra tüm Türkiye Kayserispor'u konuştu. Çok iyi galibiyet oldu. Son sekize kaldık. Spor Toto Süper Lig liderini iyi bir futbolla yenerek, çeyrek finale yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kupada yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Pehlivan, Beşiktaş maçında takıma destek olan taraftarlara da teşekkür ederek, onlardan bu desteği sezon sonuna kadar sürdürmelerini istedi.