KAYSERİ (AA) - İş adamı Hilmi Derinel, PTT 1. Lig ekiplerin Kayserispor'un 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan kongresinde kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Derinel, Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kongrenin kulübe ve Kayseri'ye hayırlı olmasını temenni etti.

Ekibiyle birlikte Kayserispor'u iyi noktalara taşımak için göreve talip olduklarını belirten Derinel, "Kayserispor her zaman Türk futbolunun mihenk taşlarından olmuştur. Anadolu'nun ise her zaman  parlayan yıldızıdır. Geçmişte 7 yıl bu kulübe hizmet etmiş bir yönetici olarak, bir Kayserili ve daha da önemlisi Kayserispor aşığı taraftar olarak mutlu ve gururluyum. Kongrede arkadaşlarımla birlikte kutsal bir göreve talip olduk" diye konuştu.

Derinel, bunun bir bayrak yarışı olduğunu kaydederek, "Amacımız Kayserisporumuzu daha yüksek hedeflere taşımaktır.  Şehrimizde sarı-kırmızı ruhunu yeniden canlandırarak, Kayserisporumuzun başarı çıtasını daha yükseklere ulaştırmak istiyoruz" dedi.

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile görüştüklerini ifade eden Derinel, yönetim kurulu listesinin de büyük oranda şekillendiğini sözlerine ekledi.