KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı. İdman, sakatlığı süren Mert Nobre'den yoksun gerçekleştirildi. 

Teknik direktör Dumlupınar, idman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde iyi bir gidişatları olduğunu belirterek, "Albimo Alanyaspor maçını kazanmayı arzu ediyorduk ama olmadı. Birçok pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Sonuçta mağlubiyetten beraberliği kurtardık. Bu bakımdan kayıp olarak düşünmüyoruz. Kazansak iyi olacaktı ancak gerçekleştiremedik" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin yarı final olduğunu dile getiren Dumlupınar, "Yarınki maçın dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini ümit ediyorum. Öncelikli hedefimiz, en kısa sürede Süper Lig'e geri dönebilmek ama bu kupaya önem vermiyoruz anlamına gelmiyor. Yarın da Sivasspor karşısında elimizden geleni yaparak tur atlayan taraf olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor, yarın sabah saatlerinde yapacağı idmanın ardından karayoluyla Sivas'a hareket edecek.