KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, taraftarların kombine kartlara ilgisinden memnun olduklarını ve bu ilginin artarak devam etmesini beklediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kombine kartların kısa bir süre önce 100 ve 200 liradan satışa sunulduğunu hatırlattı.

PTT 1. Lig'den yeni yükseldikleri Spor Toto Süper Lig'deki ilk sezonlarında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda dolu tribünler önünde maçlara çıkmayı hedeflediklerine dikkati çeken Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:

"Kayserispor yeni bir yapılanmaya girdi, yeni bir kadro kuruyor. Taraftara en fazla ihtiyaç duyduğumuz sezonlardan biri olacak. Belli bir başarı elde etmek istiyorsak bunun taraftarımızdan ayrı olması mümkün değil. Bu açıdan bu sezon kombine kart fiyatlarını çok uygun belirlediğimizi düşünüyorum. Kombine kartlara taraftarımızını ilgisinden memnunuz, ancak bu ilginin artarak devamını bekliyoruz."

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Ortaköylüoğlu, alternatifli bir kadro kurmak için bazı futbolcularla görüştüklerini sözlerine ekledi.