PTT 1. Ligin 15. haftasında Kayserispor sahasında konuk ettiği Elazığspor’u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, “Öncelikle hakem hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Müsabaka içerisinde 3-5 pozisyon vardı. Bunlar maçın kaderini değiştirecek pozisyonlardı. Okay’ın gördüğü sarı kartın doğru olmadığını düşünüyorum. Okay bu sarı kartla önümüzdeki hafta cezalı olacak. Maça gelecek olursak ilk yarı ortada geçen bir maçtı. İkinci yarı istediğimiz bir oyundu. Karşılaşmayı kazandığımız için mutluyuz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Kayserispor’u tebrik ederek, “Zor da olsa bir galibiyet adılar. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizim takımımızda iyi mücadele etti. Ben oyuncularımın tecrübelerine yakışmayan hareket yaptıklarını düşünüyorum. Kırmızı karta sığınmak çok kolay. Biz 10 kişiyle Adana Demirspor’u da yendik. Kayserispor ile oynuyorsanız pozisyona girdiğiniz zaman değerlendirmek zorundasınız. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Özat, ayrıca, “Artık Adanaspor maçına hazırlanıp. Bu maçtan ders çıkartmaktan başka yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.