Beşiktaşlı futbolcu Kerim Frei, Fenerbahçe maçını zor olacağını ve sıkı bir şekilde derbiye hazırlandıklarını söyleyerek, taraftarların stadı doldurmasını istedi.

Başarılı futbolcu Kerim Frei, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Pazar günün oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş TV’ye açıklamalarda bulundu. Frei, Kayseri Erciyesspor maçında iki gol atmanın mutluluğunu yaşadığını ama maalesef bir faydası olmadığını ifade ederek, "10 kişiyle maçı çevirmek kolay değildi. Böyle gidersek iyi yerlere varacağız. Her sene gelişiyorum. Slaven Bilic, geçen seneden beri bana çok yardımcı oluyor. Neler yapmam gerektiğini söylüyor. Hala istediğim performansta değilim. Daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum" dedi.

"DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Çok iyi bir takıma sahip olduklarını belirten Kerim Frei, "Güzel insanlardan oluşan bir grubuz. Antrenmana neşeyle geliyorum. Burada olmaktan zevk alıyorum. Atmosfer harika. Slaven Bilic çok iyi bir teknik adam. Doğrularımızı yanlışlarımızı bize anlatıyor. Hocamın tavsiyelerini dinleyerek çok çalışıyorum. Takıma yapacağım asistler ve atacağım gollerle katkı sağlamam gerekiyor. Geçen maçta iki gol attım. Bu performansımı sürdürmeliyim. Fenerbahçe maçı zor olacak. Amacımız maçtan galip ayrılmak. Bu sene geçen seneye göre daha güçlüyüz. Avrupa ile beraber çok maç oynuyoruz ama bu bizi rahatsız etmiyor. Takımdaki herkesin kondisyonu iyi. Sıkı şekilde derbiye hazırlanıyoruz. Türkiye’deki özellikle Beşiktaş’ınki gibi bir taraftar topluluğu başka hiçbir yerde yok. Buradaki atmosfer bir harika. Taraftarlarımıza bu maçta çok ihtiyacımız var. Büyük maçlarda taraftarlarımızın stadı doldurması ve bizi desteklemesi gerekiyor" diyerek sözlerini sonlandırdı.