Karaman Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından, Karaman Spor eski kaptanı Rahmetli Gazi Çalışkan’ın adına düzenlenen 4’lü turnuva sona erdi.

Karaman Yunuskent Futbol Sahasında 2 gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından kupa töreni düzenlendi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Rahmetli Gazi Çalışkan’ın ağabeyi Sait Çalışkan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri H.Arif Yalçın, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Durmuş Genç ve İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kayatürk katıldı.

Seyir zevkinin yüksek olduğu müsabakalara Karamanlı sporseverlerin yoğun ilgisi vardı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçlar sonunda Kayseri Gençler Birliği birinci, Mersin Cam Spor ikinci, Konya İdman Yurdu üçüncü ve Karaman Yunuskent Spor da dördüncü oldu.

Karaman’ın anlamlı bir turnuvaya ev sahipliğini yaptığını belirten Kısacık,” Öncelikle yapılan turnuva, Karamanspor eski kaptanı Rahmetli Gazi Çalışkan’ın adına yakışır bir şekilde tamamlandı. Böylesine anlamlı bir turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Karaman’da futbol adına güzel işler yapılıyor. Karamanımızı temsil eden ve Karaman’da futbol adına güzel işler yapan Yunuskent Sporu da ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.