Karaman Kazımkarabekir Spor Salonunda oynanan mücadelede, ev sahibi takım Karamangücü sahasında ettiği Çorum Hitit Üniversitesi Voleybol Takımını konuk etti. 

Maç öncesi seramonisine her hafta olduğu gibi bu haftada kitap okuyarak başlayan Filenin Sultanları, Ekrem Erdem’in “Bizimki Türkçe Sevdası” isimli kitabını rakip takım oyuncularına ve antrenörüne hediye ettiler. Yerel basınında bulunduğu müsabakada, Anadolu Ajansı ve TRT Haber oyuncularla ve Antrenör ile röportaj yaptı.

Karşılaşmayı Hitit Üniversitesinden Dekan düzeyinde katılım gerçekleşirken, CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver maç sonuna dek te tezahüratlarıyla kızlar destek verdi.

Bayanlar Voleybol Liginde Karaman’ı Türkiye 3. Lig C Grubunda temsil eden Karamangücü, ligde 6. maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geçti.

Pazar günü saat 13.00’de Çorum Hitit Üniversitesi Voleybol Takımı ile karşılaşan Karamangücü, 3 sette de üstünlük kurarak mücadeleyi kazanan taraf oldu. 

Maça iyi başlayan Karamangücü, rakibe hiç şans tanımadı. 25 – 10 , 25 – 18 ve 25 – 23 lük set sayıları ile maçı 3 – 0 kazanan temsilcimiz gurubunda 7. Hafta sonunda 18 puanla liderliğe oturdu. Maç sonunda bir açıklama yapan Kaptan Cansu Yurtseven; “Biz Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmek için burdayız. Amacımız sadece sportif alanda başarı kazanırken sosyal mesajlarda vermektir. Bu nedenle maçlarımızdan önce okuma bilincinin artması için rakip takımlara kitap hediye ediyoruz. Sezon sonunda inşallah mutlu sona ulaşarak Karaman’a şampiyonluk sevincini yaşatacağız. Bize destek olan tüm Karamanlılara teşekkür ediyorum.”dedi.
Karamangücü, rakiplerine şampiyonluk yolunda aldığı skorlarla gözdağı vermeye devam ederken, önümüzdeki zorlu geçmesi beklenen maçlar için çalışmalarına aralıksız devam ettirecekleri öğrenildi.