Karamangücü Bayan Voleybol Takımı önemli Ankara deplasmanından 3 puanla döndü.

TVF 3. Liginde Karaman’ı temsil eden Karamangücü sezonun son 3 maçından biri olan Numune Spor maçını 13-25, 21-25, 25-22, 22-25 set skorları ile 1-3 kazandı. Bu sonuçla play off için avantajlı duruma geçti. Numune Sporun 3 puan önüne geçen Karamangücü son iki maçınıda kazanarak 2. Lig play off gruplarına kalmanın hesabını yapıyor.

Cumartesi günü 13:00 de Beştepe Spor salonunda oynanan müsabakaya Ankara Karamanlılar derneği büyük ilgi gösterdi. Ankara’da bulunan Karamanlılar Beştepe Spor Salonuna gelerek Karaman’ı temsil eden takımımızı maç boyunca desteklediler. Karamangücü kulübü Başkanı Yusuf Ünalan ile birlikte, Başbakanlık Etik Kurulu Dairesi Başkanı Osman Sağlam, TVF Bakşan Yardımcısı M. Akif Üstündağ, Karaman Eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Eski Karaman İl Genel Meclisi Üyesi Murat Armutlu ve Karamanlı bir çok bürokrat maçı birlikte izlediler. 

Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır; “Kızlarımıza bize bu heyecanı yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Allah yollarını açık etsin.

Voleybol federasyonumuz 2. Lig play off müsabakalarını burda yapacağı yönünde duyumlarımız oldu. Takımımızı play off maçlarında burda sonuna kadar destekleyip 2. Lig yolunda yalnız olmadıklarını hissettireceğiz.”dedi. Yaklaşık 70 kişilik Karamanlı grubu maçın bitişi ile birlikte büyük sevinç yaşadılar. 

Maç sonrası Ankara Karamanlılar Derneğinin davetine katılan Karamangücü Başkanı Yusuf Ünalan, Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Koç, Sportif Direktör Burçin Albayrak Antrenörler Murat Özsever ve Sadık Tekin ve oyuncular Ankaraman Der Yönetimine teşekkür ettiler. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ferhat Koç; “Öncelikle hocalarımız ve sporcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız Yusuf Ünalan bu zorlu deplasmanda bize katılması ayrı bir motive oldu. Sezon boyunca ilk defa bir hafta Karaman’da kamp yaparak antrenman yaptık. Oyuncularımız 7 kişi olarak buraya geldiler. Devre arasında takımımızın bozulması için çaba gösterenlere en güzel cevabı sahada verdik. Bu çocuklara güvenimiz tam, yönetim olarak elimizden gelen fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Sporcularımızda özveri ile mücadele ederek Karaman’ı en iyi şekilde temsil ettiler. İnşallah son iki maçımızda 4 puan alarak 2. Lige çıkacağız. Burda unutulmaması gereken en önemli faktör, rakiplerimizin oyuncu değiştirme şansı var, fakat biz maçlarımızı 7 kişi ile yani oyuncu değişiklik hakkımız olmadan tamamlamak zorundayız. Zoru başardık, imkansız olan biraz vakit alacak. Bizi izlemeye devam edin.”dedi.