Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından 24 Mart ile 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Spor Şenlikleri’nin kapanış ve ödül töreni gerçekleştirildi.
Törene KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar, Spor Şenlikleri Genel Koordinatörü  Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı. 

9 Farklı Branşta 1867 Katılımcı

KMÜ personeli ve öğrencilerinden oluşan 1867 kişilik katılımcı ile gerçekleştirilen Spor Şenlikleri’nde yapılan müsabakaların ardından dereceye girenlere ödülleri tören protokolü tarafından verildi. Hentbol, street hentbol, futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, badminton ve satranç olmak üzere toplam 9 farklı spor branşında düzenlenen müsabakalar sonucunda ilk üçe girenler sıralamadaki yerini aldı. 

Etkinlik Şampiyonu

Törende 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde en çok faaliyet gerçekleştiren öğrenci topluluklarına da ödülleri verildi. En çok etkinlik düzenleyerek ilk üç sırada yer alan topluluklar Gençlik İnisiyatifi, Bilinçli Gençler ve Genç Girişimciler Öğrenci Toplulukları oldu.