Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, sahasında ilk yarının son maçında Bigadiç Belediyesi’ni 3-1 yenerek ikinci galibiyetini aldı.

Korkuteli Gençlikspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Seydişehir Belediyespor karşısında ilk galibiyetini alan ve bu hafta sahasında Bigadiç Belediyesi’ni 3-1 yenerek ligde rahat bir nefes aldı. Karşılaşmaya iyi başlayan Gençlikspor, ilk seti 25-23 alarak durumu 1-0 yaptı. İkinci sette maç elden bırakınca 17-25 kaybedince durum 1-1 oldu. Gençlikspor üçüncü seti 25-17 kazanınca durum 2-1 oldu. Dördüncü sette mücadeleyi elden bırakmayan Gençlikspor, 25-18’lik setle yendi ve maçı 3-1 kazandı.

Maç sonrası kulüp başkanı Servet İlhan ve mali başkan Ahmet Kaya, saha içine inerek tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. İlhan, "Haftalardır iyi mücadele eden bir takım bir türlü sonuca ulaşamıyordu. Son oynanan karşılaşmada deplasmanda Seydişehir’i yenerek ilk galibiyetimizi aldık. Şimdi de kendi evimizde Bigadiç Belediyesi’ni 3-1 yenerek alt sıralardan yukarıya doğru tırmanışa geçtik. Bu aldığımız galibiyet bize ligin ilk yarının son maçında rahatlattı. Sporcularımıza gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri yalız bırakmayan Korkuteli halkına da teşekkür ediyorum" dedi.