Göktepe Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'ndan yapılan açıklamada;''Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve 23/12/2011 tarihinde Karaman ilinde gerçekleştirilen Okul Sporları Kros İl Birinciliği yarışmalarında  Göktepe YİBO , ilçemizi en güzel bir biçimde temsil ederek katıldığı 4 kategorinin 3’ünde (Yıldız Kızlar – Yıldız Erkekler – Küçük Kızlar) İl birincisi olarak Karaman’ı bölge yarışmalarında geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da temsil etme hakkını kazanmıştır.
            Son metrelere kadar heyecanın bitmediği yarışmalarda Elif KOÇAŞ, Meltem ÇETİNER, Feray ÇELİK ve Gülüzar KUNT’tan oluşan Küçük Kızlar Takımımız İl birincisi olarak diğer takımlarımıza da moral kaynağı oldular. Bu moralle yarışan Funda ATASEVEN, Delfin ATAŞ, M. Sultan ATASEVEN, Selda ERDOĞAN ve Asude BAYINDIR’dan oluşan Yıldız Kızlar takımımız da İl birincisi oldular ve ardından, Yıldız Erkekler Kategorisinde; Ahmet ŞENGÜL, Hüseyin YAZAN, Halil ASARLI, Deniz ASARLI, R. Bayram ŞAMAN’dan oluşan takımımız da Karaman birincisi olarak hepimizi sevince boğdular. Ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU, İl Milli Eğitim Müdür Vekili H. Hüseyin ODUNCU ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM’dan alan öğrencilerimizin sevinçleri görülmeye değerdi.  
Ayrıca ferdi sıralamada Küçük Kızlar Kategorisinde Elif KOÇAŞ İl birincisi, Meltem ÇETİNER İl üçüncüsü, Yıldız Kızlar Kategorisinde ise M. Sultan ATASEVEN İl ikincisi olmuşlardır.
Bu başarıdan dolayı herkesin takdirini kazanan öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burhan KARAKAŞ’ı bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.''dendi