Karaman Badminton İl Temsilciliği 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Küçükler Ferdi Ulusal Egemenlik Kupası Badminton İl Birinciliği müsabakaları 09 Nisan 2015 tarihinde Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi. 

Minik sporcuların heyecanlı ve çekişmeli maçlarına sahne olan şampiyona tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler, çift bayanlar ve karışık çiftler olmak üzere toplam 5 kategoride gerçekleşti. İlginin yoğun olduğu müsabakalarda dereceye girmek için ter döken toplam 80 sporcu, ortaya koymuş oldukları mücadele ve centilmence hareketleriyle son zamanlarda sporda yaşanan şiddet olaylarına karşı adeta ders niteliğinde bir mesaj verdiler.

Yapılan müsabakalardan sonra dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Badminton İl Temsilcisi Ela Sunaoğlu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Ümit Süleyman Büyüktekin, Gökhan Kaya, Yahya Kemal Arslan ve antrenör Elif Özaracı tarafından verildi.

Renkli görüntülere sahne olan şampiyona günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.