Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonunda 22 Mart 2015 tarihinde Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan küçükler judo il birinciliği müsabakalarına 10 okuldan 50 sporcu katıldı. Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalarda hem erkekler hem de kızlar kategorisinde şampiyon olan Siyahser İlköğretim Okulu rakiplerine fark atarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. Zevkli geçen şampiyonada küçük judocuların büyük hünerleri abilerini aratmadı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda il birinciliği için ter döken yıldız judocuların mücadelelerini Karaman ili judo hakemlerinden Kübra Üçer, Erhan Hantaş ve Şerife Kesiktaş yönetti.

İl birinciliği müsabakalarını yerinde izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız,” Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızlar kazandırılacak. Bu yıldız sporcuların disiplinli çalışmaları halinde ileride milli formayla ilimize gurur yaşatacağına inanıyorum. Judo sporu Karaman’da sürekli yükselen grafiği ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu başarı grafiğini daha da yukarı taşıyacağız.” diye konuştu.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, Judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe, Fadim Sarvan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şerife Altuntaş tarafından verildi.

Müsabakalar sonunda oluşan tablo ise;

ERKEKLER

1.SİYAHSER İ.Ö.O.

2.DURMUŞ ALİ GÜLCAN İ.Ö.O.

3.KEMAL REİS İ.Ö.O.

KIZLAR

1.SİYAHSERİ.Ö.O.
HABER MERKEZİ