2014 - 2015 sezonu voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Karaman Kulüpler Arası Gençler(kız-erkek) Voleybol Müsabakaları 8spor kulübün katılımı ile Karaman Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı.
Müsabakaların ilk karşılaşmasında Genç Kızlar kategorisinde Karaman Spor Lisesi Spor Kulübü(B), Kız Meslek Lisesi Spor Kulübünü 3-0 mağlup etti. Gençlik ve Spor Kulübü ile Spor Lisesi Spor Kulübü(A) arasında oynan diğer maçta ise, Spor Lisesi Spor Kulübü(A), rakibini 3-1 yendi.
Sportif faaliyetlerin Karaman'da artış gösterdiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 'Kulüplerarası ligimizde her yıl kulüp sayımızın artması Ligi daha da heyecan verici hale getirmektedir. İnşallah hedefimiz gelecek yılda kulüplerarası müsabakalara daha fazla kulübün katılmasıdır' dedi.
Kısacık, 'Başlayacak olan kulüplerarası müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar diliyor, müsabakaların kardeşlik duyguları içerisinde centilmence geçmesini diliyorum' diye konuştu.
İlk gün maç sonuçları ise;
- Kız Meslek Spor Kulübü – Spor Lisesi Spor Kulübü B (0-3)
- Gençlik ve Spor Kulübü  - Spor Lisesi Spor Kulübü A (1-3)
- Bifa Lisesi Spor Kulübü – Gençlik ve Spor Kulübü (3-0)
- Gençlik ve Spor Kulübü A – Karaman İdman Yurdu (0-3)