Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi müsabakaları 16 kurumdan yaklaşık 80 sporcunun katılımı ile 3 Nisan 2016 Pazar günü yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.
Üç gün boyunca zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Kamu Hastaneleri Birliği birinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ikinci, Devlet Hastanesi üçüncü olan takımlar oldu. Müsabakalarda dereceye giren takımlar Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Karamanı temsil etme hakkı elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ve Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Rıfat Karaulu tarafında takdim edildi.
Turnuva sonrası bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Kamu kurumları arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür turnuvaları düzenliyoruz. Turnuvalara da kurumlarımız tarafından ciddi bir katılım gerçekleşiyor. Bugünde masa tenisi müsabakasını tamamlamış bulunuyoruz. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyor, derece elde eden takımlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.