PTT 1. Lig’de, 13 Aralık’ta takımının Kayserispor ile oynadığı maç sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, taburcu olduktan sonra tesislere gelerek teknik heyet ve futbolcularla hasret giderdi.

Teknik direktör Levent Eriş, Antalyaspor maçı öncesi Eyüp Arın’a başarı dileğinde bulundu. Sağlık durumunun olduğu gözlenen Levent Eriş, futbolcularla bir süre sohbet ettikten sonra dinlenmek üzere yeniden evine gitti.

Eriş, Kayserispor maçının 40. dakikasında geçirdiği aşırı strese bağlı tansiyon yükselmesi sonucu Kayseri Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldığını hatırlatarak, "Yaklaşık 10 gün boyunca orada tedavim devam etti. Bu süreç boyunca başta başkanımız Bayram Akgül ve yöneticilerimize, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF yönetim kurulu ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e, Adanaspor ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne birçok spor kulübümüzün resmi siteden yayınladıkları mesajlara ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Doktorlarının tedavi sürecinin gayet iyi gittiğini ve 30 gün sonra görevine devam edebileceğini söylediğini belirten Eriş, "Beni çok duygulandıran olay ise futbolcularımızın Osmanlıspor maçına fotoğrafımın bulunduğu tişörtle çıkması ve beni onurlandırmasıdır. Tekrardan herkese bu süreç içinde gerek telefonla sağlık durumum hakkında bilgi alan, gerekse hastaneye ziyaretime gelen futbol ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletirim" diye konuştu.