YOZGAT (AA) – Yozgat Birinci Amatör Küme takımları Sorgun Belediyespor ve Yozgat İl Özel İdarespor'un karşı karşıya geldiği maçın bitiş düdüğüyle beraber 25 yaşına giren Sorgun Belediyespor'lu oyuncu Emre Dede'ye takım arkadaşları ve taraftarlar unlu, yumurtalı doğum günü kutlaması yaptı.
Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında Sorgun Belediyespor, Yozgat İl Özel İdarespor’u 2-0 yendi.Maçın bitiş düdüğünün ardından oyuncular tribünlere giderek, önce galibiyet sevincini taraftarlarla paylaştı, sonra da 25 yaşına giren orta saha oyuncusu Dede’ye takım arkadaşları unlu, yumurtalı doğum günü sürprizi düzenledi.

Maç sonrası açıklama yapan Emre Dede, böyle bir partiden haberi olmadığını, ancak taraftarların yanına gidince öğrendiğini söyledi.

Takım arkadaşlarının ve taraftarların doğum günü için organize olup böyle bir kutlama yapmasının kendisini için unutulmaz bir an olduğunu belirten Dede, "Bir anda kafamdan aşağı kilolarca un boşaltıldı.Daha sonra bu kez de kafama yumurtalar yağmaya başladı. Galibiyet sevincini ve benim doğum günümü bu şekilde kutlamış olduk" dedi.

Takım Kaptanı Sedrad Güleşçe’de kutlamayı taraftarlarla beraber organize ettiklerini ifade etti.