Gemlik İlçe Spor salonunda oynanan Gemlik Gücüm-Muğla Orman müsabakası sonrasında Gemlik ekibine destek veren yüzlerce minik taraftara Gemlik Gücüm Spor kulübü tarafından basketbol topu hediye edildi.

Gemlik Gücüm Spor Kulübü, Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile 29 Aralık Cumartesi günü oynanan Gemlik Gücüm ve Muğla Orman müsabakası sonrasında, Gemlik Gücüm Sporcuları ve yöneticileri saha ortasında müsabaka boyunca destek veren minik taraftarlara basketbol topu hediye ederek anlamlı bir davranışa imza attılar.

Minik taraftarların parke üzerinde bulunmaları ve aldıkları toplarla A takım oyuncuları ile resim çektirmeleri görülmeye değer güzel bir enstantane oluşturdu.

Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran " Minik öğrencilerimizin sporun içinde aktif olarak kalmalarını sağlamak istedik. Bu kapsamda Türkiye Basketbol 3.liginde İlçemizi temsil eden Gemlik Gücüm ile yaptığımız ortak projeye sezon sonuna kadar devam etmek istiyoruz. Minik öğrencilerimizin müsabaka sonuna kadar abilerine destek vermeleri ve müsabaka sonrasında yaşanan güzel göründüler bizleri mutlu etti. Gemlik Gücüm Spor Kulübü Genel Menajeri Yahya Gümüş’e bu projeye verdiği katkıdan dolayı minik öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu ise " Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz’ın dediği gibi Belediye olarak gençlerimiz spor yapsın diye sürekli yeni tesisler inşa ediyoruz. Gemlik Belediyesinin çok anlamlı bir sloganı var. Çocuklarımız ve Gençlerimizi geleceğimiz için yatırım yapıyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda Gençlerimize spor yapmaları için elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Gemlik Gücüm Spor Kulübü Genel Menajeri Yahya Gümüş " Bizim amacımız minik kardeşlerimizin spor yapmalarını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarıdır. Bu mücadelede yanımızda olan Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün, Gemlik Belediyesi’nin, Seda İşitme Cihazları’ nın, Roda Port Limancılık Anonim Şirketinin ve Aktaş-1 lojistik’in gösterdiği katkılar sayesinde bu yolda yalnız olmadığımızı göstermeleri bizleri daha güçlü olmamızı sağlıyor. İlçemizi Türkiye çapında sportif olarak iyi temsil etmek için üzerimize düşen tüm görevleri yapacağız " dedi.