KÜÇÜKLER VOLEYBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ‏
​İlimizde 18.02.2013 Pazartesi günü başlayan küçükler voleybol grup müsabakaları 20.02.2013 çarşamba günü oynanan maçlarla sona erdi.
İlk günden son güne kadar zevkli maçların oynandığı müsabakalarda hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.Kaybeden takımların üzüldüğü,kazanan takımların sevindiği maçlar sonunda kazanan yine 'Dostluk' oldu.Sporun güzel yanlarını ve zevkini bizlere ilk günden son güne kadar yaşatan takımlarımızın maçlar sonundaki örnek hareketleri bir ders niteliğindeydi.
Müsabakalara ilginin beklenenden fazla olması İlimizde sporun ciddi anlamda yükselen bir değer olduğunu tekrar gözler önüne serdi ve spor faaliyetlerine yönelik çalışmalardan olumlu sonuçlar alındığını gösterdi.
Farklı şehirlerden gelen takımların ve hakemlerin müsabaka sonunda ilimizden mutlu bir şekilde ayrılmaları ise Karamanımız için artı bir puan niteliğindeydi.
Oynanan müsabakalar sonunda alınan sonuçlar;
ERKEKLER
- Adana
- Antalya
- Sakarya
 
BAYANLAR
- İstanbul
- Bursa
- Mersin
Takımlarımıza başarılar dileriz.



 KÜÇÜKLER BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ‏
Devam eden küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları 20-02-2013 tarinde oynanan maçlarla sona ermiştir.

Her yıl ilimiz okullarının katılımı ile devam eden küçükler basketbol müsabakaları bu yılda birbirinden zevkli maçlarla sona erdi.

İlimizin gözde sporlarından olan basketbol okullarımızın yoğun katılımı ile her yıl çekişmeli ve seyir zevki yüksek maçlarla devam ediyor.Bu yılda çekişmeli geçen maçlar sonunda derceye giren okullarımız kupalarının sahibi oldu.

Bu müsabakalar ile ilimizde basketbol alt yapısına yeni yeteneklerin katılması ise basketbolun ilimizde daha kaliteli hale gelmesini sağlamaktadır.

Oynana maçlar sonunda oluşan tablo ise;

ERKEKLER:

1- ÖZEL GEVHER HATUN KOLEJİ

2- ÖZEL BABAOĞLU KOLEJİ

3- GAZİ MUSTAFA KEMAL İ.Ö.O

4- İSTİKLAL İ.Ö.O

 

BAYANLAR:

1- GAZİ MUSTAFA KEMAL İ.Ö.O

2- ÖZEL BABAOĞLU KOLEJİ