Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın derbi sonrası yaptığı açıklamalarda ’orta oyunu’ gibi konuşmalar yaptığını söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu derbi sonrası yaptığı açıklamalarda Beşiktaş’ın kendilerini güzel ağırladıklarını belirterek, “Beraber yemek yedik. Son zamanlardaki en iyi oyunlarımızdan birini oynadık. Passoligin küfürü önlemesi gerekirdi. Toplu olarak çok büyük küfürler, bana göre olmaması gereken şeyler oldu. Daha evvel sorduk, ben de dördüncü kez soracağım. Aziz Yıldırım ve yönetimi diyor ki biz şike yapmadık. Biz nasıl olduğunu zaten hep beraber 6-8 ayda yaşadık. Ben Beşiktaş’ta bağıran seyircilere soruyorum. Beşiktaş şike yaptı mı, yapmadı mı? Beşiktaşlı seyircileri çok seviyorum ama bunları bitirmemiz lazım. Hepimiz aynı gemideyiz. Geçen sene biz 10 kişi kaldık ve maç 3-3 oldu. Türkiye ligi zor bir lig. Her şey olabilir. Burada ise biz önemli bir galibiyet aldık. Bütün Fenerbahçe taraftarlarını ve herkesi kutluyorum” dedi.

“BÜLENT YILDIRIM HATA YAPMIŞ OLABİLİR”

Uslu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın derbi sonrası yaptığı ‘Orta oyunu var’ açıklamasına da değinerek, “Orta oyunu gibi konuşmalar yapmış. Beşiktaş’ın bir pozisyonu var. Fenerbahçe’nin 4 tane pozisyonu var. Emenike biraz ciddi oynasaydı herhalde 3-4 olabilirdi. Burada herhangi bir şey yok. Bülent Yıldırım hata yapmış olabilir. Ama kırmızı kartla hata görmedim. Emre, Bilic ile konuşuyormuş. Emre, tanımadığı bir idareci araya girince tepki göstermiş. Aşağıda koridorda olan bir olay. Maç esnasında bir olay yok” diye konuştu.

“ARTIK YETER”

Bir gazetecinin ‘Aziz Yıldırım’ın açıklamaları taraftarı germiş midir?’ sorusuna ise Mahmut Uslu, “Taraftara sormak lazım. Gerildiniz mi? Malum medya bana sivri dilli diyor ama medya baronları bunları düzenli konuşturuyor. Biz 2-3 aydır konuşmuyoruz. Galatasaray 50 kez konuştu. Beşiktaş konuşmasaydı biz de konuşmayacaktık. Gençlerbirliği başkanı konuşuyor. Gençlerbirliği başkanının yaşına artık hürmet etmeyeceğiz. Fenerbahçe, Türkiye’nin belki de en büyük spor kulübüdür. Çok önemli isimleri var. Büyük bir camianın başkanına kimse dışarıdan dil uzatamaz. Yaşına başına hürmet ediyoruz ama artık yeter” ifadelerini kullandı.