Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullararası masa tenisi il birinciliği müsabakaları 17 okuldan yaklaşık 80 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. İki gün boyunca devam eden müsabakalarda okullarını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele eden sporcular sporseverlere spor dolu keyifli bir hafta sonu yaşattı. Çekişmeli geçen mücadelelerin ardından alınan sürpriz sonuçlar ise müsabakalara renk kattı.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından yıldız kızlar kategorisinde 100. Yıl Ortaokulu birinci, Makbule Orman Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü, Ambar Ortaokulu dördüncü, yıldız erkekler kategorisinde ise Mevlana Ortaokulu birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Göktepe YİBO üçüncü, Fikret Ünlü YİBO ise dördüncü olan takımlar oldu. Alınan sonuçlarında ardından kategorilerinde dereceye giren takımlar ise Masa Tenisi Federasyonu tarafından ileri bir tarihte düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve başarı belgeleri Mevlana Ortaokulu Müdürü Ali Ayhan, masa tenisi il temsilcisi Nilgün Çetiner, antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.