SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'e kötü başlayan ve geride kalan haftalarda galibiyet sevinci yaşayamayan Medicana Sivasspor, bu sezon ligde çıktığı 7 maçın altısından beraberlikle ayrıldı. 

Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden kırmızı-beyazlı ekip, güçlü rakibiyle 2-2 berabere kaldı. İkinci haftada Eskişehirspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olan Sivasspor, üçüncü haftada ise sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak, 3 puan sevinci yaşayamadı.

Ligin 4. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında rakibiyle 1-1 berabere kalan Sivas temsilcisi, 5. haftada ise sahasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı. Ligde geçen hafta Antalyaspor deplasmanında da 1-1'lik sonuç alan Yiğidolar, ligin 7. haftasında dün evinde ağırladığı Mersin İdmanyurdu karşısında sahadan 2-2 berabere ayrılarak 3 puan hasretini sonlandıramadı. 

Medicana Sivasspor, ligde geride kalan 7 haftada 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak adeta beraberliğe abone oldu. 

Ligde son olarak geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından çıktığı 12 müsabakada da galibiyet yüzü görmedi.