SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor'u yenerek üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor. 

Ligde geride kalan haftalarda 1 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, saat 18.00'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Puan cetvelinde 10 puanla 16. sırada yer alan Medicana Sivasspor, Akhisar Belediyespor'u yenerek kötü gidişi sonlandırmak ve ligdeki 2. galibiyetini elde etmek istiyor.

 

- Deplasmanda galibiyeti yok

 

Süper Lig'de bu sezon geride kalan 13 haftada 6 dış saha maçına çıkan Medicana Sivasspor, bu karşılaşmalarda 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Deplasmanda Eskişehirspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş'a yenilen kırmızı-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor ile berabere kaldı. Medicana Sivasspor, Akhisar Belediyespor'u yenerek dış sahadaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. 

Akhisar Belediyespor maçı için bugün Manisa'ya gidecek Medicana Sivasspor, saat 18.00'de yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.