SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, taraftarlarından kombine kart alarak takımlarına destek olmalarını istedi. 

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Medicana Sivasspor´un 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Süper Lig 2. yarı ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak kombine kartların satışının devam ettiği bildirildi. 

Kombine kartların kale arkası 40, maraton 70 ve VIP tribünün ise 100 liradan satışa sunulduğu anımsatılan açıklamada, kombine kartların kırmızı-beyazlı ekibin sahasında oynayacağı 9 Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacağı kaydedildi. 

Kombine kart almak isteyen taraftarların 4 Eylül Stadyumu önündeki Passolig kart satış noktasına başvurabileceklerinin belirtildiği açıklamada, "Ligin ikinci yarısıyla birlikte taraftarımıza daha çok ihtiyaç duyacağımız bu dönemde tüm Yiğidoları kombine kart alarak takımımızı desteklemeye davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında sahasında Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u konuk edecek.