SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Balıkesirspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman iki grup halinde yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor'a karşı forma giyen futbolcular, düz koşu ve açma germe, diğer futbolcular da pas çalışması yaptı. 

Antrenmana Kayserispor maçında sakatlanan Ziya Erdal katılmadı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tekrar lige dönüyoruz tabii, moralliyiz. Yarı finale çıkmak bizim için gayet başarılı bir sonuç ama tabii kupanın devamı var. Ligde kazanmak zorundayız" dedi.

Ligte kalan 8 maçın 5'ini sahalarında oynayacaklarına dikkati çeken Yalçın, "Kendi evimizde oynuyoruz. Balıkesir, Mersin ile oynayacağız. Kalan 8 maçın 5'ini evimizde oynayacağız. Puan olarak şu anda istediğimiz yerdeyiz. İstediğimiz hedefte ilerliyoruz. Daha iyi puanlar alıp, Sivasspor olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Zaman her geçen gün azalıyor, o yüzden iyi hazırlanıp kazanmak zorundayız" diye konuştu.