SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 23 Ağustos Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, iki grup halinde çalıştı. Ligde dün oynanan ve 2-2 sona eren Galatasaray maçında forma giyen futbolcular koşu, diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Yiğit İncedemir katılmadı.

 

- Hakan Özmert'in görüşleri

 

Orta saha oyuncusu Hakan Özmert, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında beraberliğe üzüldüklerini söyledi. 

Maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Özmert, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Belki 2-0'dan sonra geri çekilmeseydik 3-4 de yapabilirdik" dedi.

Yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerine dikkati çeken Özmert, "Neticede Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz ve bir şekilde hata yapıyorsunuz. Oyun olarak umut vericiydik, iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Bunu sezon boyu sürdürürsek ligi güzel bir yerde bitiririz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.