SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, Bursaspor'dan kendisine ve menajerine transfer teklifi gelmediğini belirterek, "Bugün önemli olan Sivasspor'un bulunduğu bölgeden, bulunduğu yerden yükselmesi ve çıkmasıdır. Tek düşüncem budur" dedi. 

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Chahechouhe, isminin Bursaspor ile anıldığının belirtilmesi üzerine bu tür dedikodularla ilgilenmediğini söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekiple 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu anımsatan Chahechouhe, "Ne menajerime ne bana bir teklif yapıldı. Bugün önemli olan Sivasspor'un bulunduğu bölgeden, bulunduğu yerden yükselmesi ve çıkmasıdır. Tek düşüncem budur. Allah'a şükür daha 2 sene buradayım, 2 sene daha sözleşmem var. Hiçbir şekilde böyle bir teklifte bulunmadılar" diye konuştu. 

Medicana Sivasspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk'un takıma birçok yenilik kattığını ve bundan dolayı mutlu olduklarını belirten Chahechouhe, "Önümüzde önemli bir Gaziantepspor müsabakamız var. Bursaspor karşısında güzel bir oyun sergilemiştik inşallah aynı oyun tipiyle, aynı oyun tarzıyla çıkacağız ve mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Zaten bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

- Antrenman

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay, İbrahim Akın ve Djakaridja Kone, takımdan ayrı çalıştı.