SİVAS (AA) - Medicana Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantepspor'la yapacakları maçı kazanıp, galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi. 

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ziya, takımda havanın çok iyi olduğunu belirtti.

Gaziantepspor maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Ziya, "Kesinlikle üç puan almak istiyoruz. Bunun için de gerçekten iyi çalışıyoruz. Geçen hafta Bursaspor karşısında puanı hak edecek bir oyun oynadık ama skoru bulamadık. Gaziantepspor'u yenip galibiyet serisine başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Okan Buruk'un takıma enerji verdiğini, bunun da ilk maçta etkisini gösterdiğini kaydeden Ziya Erdal, "Medicana Sivasspor, bulunduğu konumu hak etmiyor. Hocamızla takımı daha iyi yerlere taşıyacağız. Bu da inşallah Gaziantepspor maçıyla olur. Kazanan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Medicana Sivasspor, hazırlıklarını teknik direktör Buruk yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Pas çalışması ve çift kale maç yapılan antrenmana, dinlendirilen Orhan Gülle katılmadı. Asbaşkan Faruk Taşseten ile yöneticilerden Mehmet Boyraz da çalışmayı takip etti.