Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Felipe Melo, Kadıköy’de şampiyonluklarını ilan ettiklerini Fenerbahçe maçını unutmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı ekibin Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, bir moda sitesine özel açıklamalarda bulundu. ’2011 yılından beri Galatasaray’dasınız. Sizde ayrı bir yeri olan maç var mı?’ sorusuna cevap veren Melo, “Oynadığımız her maç bizim için önemlidir. Sahaya çıkar, kazanmak için elimizden geleni yaparız. Ama bir maç var ki, diğerlerinden bir adım daha öne çıkıyor. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı kazandığımız şampiyonluk maçımız. Ezeli rakibinin sahasında şampiyonluk kazanmak herkese nasip olacak bir olay değil” dedi.

“JUVENTUS’A GERİ DÖNMEK YERİNE BURADA KALMAYI TERCİH ETTİM”

2011 yılında Galatasaray ile birlikte Paris Saint-Germain’den de teklif aldığını ifade eden Melo, “Ben tercihimi Galatasaray’dan yana kullandım. Kafamdaki düşünce bir sene kiralık oynayıp tekrar Juventus’a geri dönmekti. Juventus da beni tekrardan geri istiyordu. İlk ayları burada geçirdikten sonra eşim Roberta buradan inanılmaz şekilde büyülendi. Tabiri yerindeyse, Türk insanına, sıcaklığına ve tabii ki de İstanbul’a aşık olduk. Görüldüğü üzere uzun yıllardır Galatasaray’da futbol hayatım devam ediyor” diye konuştu.

“ÇAYSIZ BİR ANIM GEÇMİYOR”

’İstanbul’da alışkanlık haline getirdiğiniz bir Türk adeti var mı?’ sorusuna ise Brezilyalı oyuncu, “Kesinlikle çay diyebilirim. Tatlılarınızı da çok seviyorum ama benim olmazsa olmazım çay. Evimizde bize yardımcı olan Selma çok güzel çay demliyor. Çaysız bir anım geçmiyor diyebilirim. Türk mutfağı gerçekten lezzetli ve bol çeşitleri olan bir mutfak. Gözleme, tatlı çeşitlerinizden künefe ve kaymaklı kadayıfı gerçekten çok seviyorum” şeklinde konuştu.