KONYA (AA) - Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Meram Belediyesporlu Selcan Tanrıverdi, 70 kilo K1'de birinci olarak altın kemer kazandı.
25 ilden 294 sporcu katıldığı Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Profesyonel Kick Boks Türkiye Şampiyonası, Eskişehir'de gerçekleşti.

Meram Belediyespor'un farklı branşlardaki başarılarının artarak devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Son bir hafta içinde tekvandocularımız ve wushucularımız önemli başarılara imza attılar. Selcan Tanrıverdi’nin de kick boks branşında şampiyon olarak altın kemeri kulübümüze kazandırması, başarı zincirine yeni bir halka daha eklemiş oldu. Başarıda emeği olan kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Meram Belediyesporlu dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcusu Selcan Tanrıverdi, 70 kg K1'de birinci olarak, takımına altın kemer kazandırdı. Tanrıverdi, yurt içi ve yurt dışında düzenlenen özel gala programlarında Türkiye'yi temsil edecek.