Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, evinde oynayacağı Ankara Büyükşehir Belediyesi maçında sürpriz yaparak, maçı kazanmak istiyor. Sportif direktör Osman Özoğlu, "Ankara Büyükşehir Belediyesi maçı zor olacak. Biz yeni yeni bir takım oluyoruz. Ankara maçında da bir sürpriz yapıp, maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Rainbov Kayserispor’a konuk olan Mersin Hantaş Sportif, rakibine 32-30 mağlup oldu. Ligde oynadığı 10 maçtan 8 mağlubiyet, 2 galibiyet alan Mersin ekibi, 4 puanla ligin sonunda yer alıyor. Yarın evinde lider Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçta bir sürpriz yapıp, maçı kazanmanın planlarını yapıyor.

"BASİT HATALARIMIZI RAİNBOV KAYSERİSPOR İYİ DEĞERLENDİRDİ"

Rainbov Kayserispor ve Ankara Büyükşehir Belediyesi maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Kayseri maçının bekledikleri gibi zor geçtiğini ifade ederek, "Kayseri ekibinin çok güçlü olduğunu biliyorduk. Ancak maç yine de ortada geçti diyebilirim. Çok iyi mücadele verdi iki takım da. Ancak maçta basit hataları yapan biz olduk. Basit hatalarımızı da Rainbov Kayserispor iyi değerlendirdi. Maçın hakemleri de gençti ve bazı pozisyonlarda basit hatalar yaptı. Belki maçın sonucunu etkileyecek hatalar değildi ancak maçın kesilmesine neden oldular. Ancak biz daha iyi mücadele etmeliydik. Antalyaspor maçında oynadığımız oyun ve mücadeleden yoksunduk. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

"YENİ YENİ BİR TAKIM OLUYORUZ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi maçının da kendileri açısından zor olacağını belirten Özoğlu, "Ankara ekibi çok güçlü bir ekip. Bu hafta sürpriz bir şekilde ligde ilk mağlubiyetlerini aldılar. O yüzden buraya galibiyet için geliyorlar. Biz de bu maçın çalışmalarını sürdürüyoruz. Maçta rakibimizden daha çok mücadele edip, daha iyi oynayarak bir sürpriz yapıp maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çünkü bulunduğumuz konum itibariyle çok puana ihtiyacımız var. Tabii biz daha yeni yeni bir takım oluyoruz. Yabancı oyuncularımız daha yeni takıma adapte oluyor. Şu anda zaten istediğimiz seviyede değiller. 20 Aralık’tan sonra devre arası boşluğu var. Bu arada iyi çalışıp, eksiklerimizi gidererek ikinci yarıya başlayacağız. Bizim için ligin ikinci yarısının daha iyi geçeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.