Okul spor faaliyetleri kapsamında 2014-2015 sezonu gençler güreş müsabakaları, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinesinde Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapıldı. İl ve ilçe okullarından toplam 50 sporcunun katıldığı müsabakalar, 15-16 yaş ve 17,18 yaş serbest ve grekoromen kategorisinde 8 sıklette gerçekleştirildi.
Zorlu geçen müsabakalarda mindere çıkan güreşçiler rakiplerini tuş edebilmek ve puan alabilmek için tüm güçlerini ortaya koydular. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Vedat Akyar, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve sporcu velileri Kazım Karabekir Spor salonuna gelerek yapılan güreş müsabakalarını izlediler.
Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, ‘’Okul sporlarının Türk sporu için çok önemli olduğunu belirterek, "Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızlar kazandırılacak. Karaman’da yetişecek sporcuların ileride milli formayla ilimize gurur yaşatacağına inanıyorum. Gruplarda ilimizi temsil edecek okullara başarılar diliyorum" dedi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Vedat Akyar, Okul Sporları il temsilcisi Özgür Tunçalp, Beden Eğitimi Öğretmenleri Osman Turna, Mahsun Ete, Ali Egemen, Hasan Ali Bayram ve Antrenörler Mustafa Bilgin, Erdoğan Taktak,Ömer Aytekin ve Sabri Şahin tarafından verildi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar ise;
1. Ermenek METEM Lisesi
2. Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3. Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi