Trabzonspor’un Paraguaylı oyuncusu Oscar Cardozo’yu okula getireceğini vaat eden ilkokul öğrencisi Ömer Efe Çoban, sözünü tutmak için için girişimlere başladı. Genel nenajer Serhat Altıncı ile görüşen minik öğrenci davetini Cardozo’ya iletti.

Trabzon’da Prof.Dr. İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Efe Çoban, Trabzonspor’un Paraguaylı oyuncusunu, okula getireceğini vaat edince açık ara farkla okul başkanlığı seçimleri kazanmıştı. Bu vaadini yerine getirmek için çalışmalara başlayan minik öğrenci Cardozo’yu okula getirmek için girişimlere başladı. Okul müdürü Avni Kaya, sınıf öğretmeni Abdulkerim Kalyoncu ve babası Kadir Topçu ile birlikte Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı’yı ziyaret eden Ömer Efe, Cadrozo’ya davetini iletti.

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı’ya, Cardozo vaadi ile ilgili bilgi veren, Çoban okulda yaptığı çalışmaları anlattı. Arkadaşlarının Trabzonspor ve Oscar Cardozo sevgisini bildiği için böyle bir vaatte bulunduğunu ifade eden minik öğrenci, "Trabzonspor’u okulla kaynaştırmak istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte, futbolcuları bir araya getirerek formalarımızı imzalamalarını ve onlarla fotoğraf çekilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Sosyal projeleri vermiş olduğu önemle bilinen ve aynı zamanda yaptığı çalışmalarla kulübe önemli katkılar sağlayan, yönetimin ve muhalif kanadın da takdirini toplayan Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, minik Ömer Efe’ye yakın zamanda Cardozo ile birlikte okula ziyarette bulunacaklarının müjdesini vererek mutlu etti. Cardozo vaadi haberini medyadan takip ettiklerini belirten Altıncı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kulüp olarak sosyal projelere ve etkinliklere büyük bir önem verdiklerini belirterek, "Trabzonspor sevgisinin bu şehir için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Gençlerimizin bu sevgisine karşılık vermek için başta yönetimimiz ve profesyoneller olarak bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çocukların mutluluğunu gördüğümüzde hepimizin göğsü kabarıyor" dedi.

Trabzonspor Genel Menajer Serhat Altıncı, ziyaretin anısına minik Ömer Efe’ye futbol topu hediye ederken aynı zamanda okulun futbol takımına da forma hediye edeceğini belirtti.