Atatürk Spor Kompleksi’nde Muay Thai ve Kick Boks antrenörü Celalettin Gözel eşliğinde haftanın beş günü devam eden çalışmalara 9-18 yaş arasında toplam 40 öğrenci katılıyor. Muay Thai ve Kick Boks yaz spor okullarına gelen öğrenciler hem spor yaparak sağlıklarına yatırım yapıyor, hem de bu sporun tüm inceliklerini öğrenme fırsatı buluyor.

Kayıtların sürekli arttığını ve koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Gözel, "İl Spor Merkezi'ne katılan öğrencilerin bu sporları benimsemesi ve istekli olması bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Velilerimizin çocuklarımızı antrenmanlara getirme çabaları da bizi heyecanlandırıyor. İnşallah bizler de burada geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu.

Çocuklarımızı Spora Teşvik Ediyoruz
Yaz spor okullarının çocukları spora teşvik etme yönünde çok başarılı bir proje olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” İl spor merkezleri kapsamında açılan yaz spor okullarımıza ilgi her geçen yıl daha da artarak devam ediyor. Çocuklarımız yaz tatili boyunca hem eğleniyor hem de katıldıkları spor branşlarında kendilerini geliştirme imkânı buluyor.
Ücretsiz il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezi çalışmaları için bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız ise il müdürlüğümüze gelerek spor servisi birimimizden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. Haydi Karaman Spora sloganı ile 5-18 yaşları arasındaki tüm çocuk ve gençlerimizi ücretsiz il spor merkezlerimize bekliyoruz.”