Karaman İl Müftülüğü Gençlik Spor Kulübü ve DİGES(Diyanet Gençlik Spor Kulübü) Karaman Şubesi tarafından organize edilen İlçe Müftülükleri arası Halı saha Futbol Turnuvası’nın karşılaşma takvimi çekilişi 18.01.2013 Cuma günü Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursunda gerçekleşmişti.



Sevgi, barış, dostluk turnuvası 19.01.2013 Cumartesi günü saat 11.00 de Özen Halı Sahasında İl Müftüsü Nuri Değirmenci’nin ilk top vuruşu ile müsabakalar başladı.


Müftü Değirmenci maçta oynayan personelinin performanslarını beğenip alkışlarken, bolca güzel golleri maç sırasında da izleme fırsatı yakaladı. Değirmenci turnuvanın hayırlı olması temennisinde bulunup, sporculara başarılar dilerken, ilk maçı kazanan Kasımpaşaspor oyuncularını da tek tek tebrik ederek kutladı.


Ermenek, Sarıveliler, Ayrancı ve Kazımkarabekir ilçelerinden ve Karaman Merkezden 4 takımın katıldığı toplam 8 takım, 5 gün sürecek turnuvada ter dökecek. Turnuvanın 23.01.2013 Çarşamba günü oynanan final maçıyla sona ereceği öğrenildi.


Turnuvaya katılan takımların isimleri ise şöyle; Kasımpaşa, Karadağspor, Ermenek Müftülüğü, Karaman Diges, Kazımkarabekir Müftülüğü, Sarıveliler Müftülüğü, Krm Gençlerbirliği, Ayrancı Müftülüğü