Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İzmir ekibi Menemen Belediyespor’un teknik direktörü Erhan Özalp, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Özalp, "Zor bir maç oldu. Benim takımımla birlikte 9. maçım. Çok genç bir takımız ama iyi gidiyoruz. 2. Lig’e bu yıl çıktık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Genç bir kadroya sahibiz. En yaşlı oyuncumuz 28 yaşında. Önce iyi oyun diyoruz. Centilmence bir tablo ortaya çıksın istiyoruz. Tabi ligin sonunda bu bizi nereye götürür; bunu yüce Rabbim bilir" dedi.

Özalp, 36 yıl sonra Malatya’ya geldiğini anımsatarak, "36 yıl önce burada Denizlispor’un takım kaptanı olarak mücadele ettim. O maçı da 2-0 kazanmıştık. Bugün Menemen Belediyespor’un Teknik Direktörü olarak buraya geldim ve yine 2-0 kazandık" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMDA YAPMADIĞIM ŞEYLERİ FUTBOLCULARIMA YAPTIRMAM"

Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin ’Her şey galip gelmek midir? Menemen Belediyespor’un bugün ortaya koyduğu futbol sizi mutlu etti mi?’ sorusuna ise "Ben takımımı hazırlarken hiçbir zaman futbolcularıma ’yatın, kalkın, zamana oynayın’ demem. Benim takımımda 20 yaşında 4-5 futbolcu var. Bu futbolcular ilk kez bu kadar seyirci önünde maça çıktı. Takımın yarısından fazlası ilk kez bu atmosferde maç oynadı. Bizim stadımız küçücük, taş çatlasa bin 500 kişi olur. Ama burada ısınırken bile müthiş bir tezahürat vardı. 15 yaşından beri futbolun içerisindeyim, futbolcu ve teknik adam olarak 40 yılın üzerinde lisansiyeyim. Hayatımda yapmadığım şeyleri futbolcularıma yapın demem. Ben size hak veriyorum. Bir izleyen olarak daha iyi bir oyun olabilirdi. Bir kere bu ağır sahada her iki takım futbolcuları ayakta durmakta güçlük çektiler. Maalesef ülkemizdeki futbol zeminleri malum. Beşiktaş ilk maçını Mersin’de oynadı. Zeminden dolayı iyi ki çocukların ayağı kırılmadı dedim. Buna benzer bir çok hadise var. Pek hoş bir görüntü vermediğimiz için ben takımım adına sizlerden özür diliyorum" cevabını verdi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise basın toplantısına katılmadı. Uğur’un görevlilere, ’Basın toplantısı yapmayacağım’ dediği ifade edildi.