Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftaların da istediğini bulamayan Karaman Belediyespor, Nasuh Aköz’le adeta kanatlandı. Kendi evinde Körfez İskendurunspor’u konuk eden sarı kırmızı ekip 6-0’lık net skorla biz bitti demeden bitmez mesajı verdi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Karaman Belediyespor, kendi taraftarı önünde adeta gol yağmuru var şemsiyeleri çıkartın mesajı verdi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Aköz’ün öğrencileri 36. Dakika da Fatih Akmaz ile 1-0 öne geçti. Baskılı futbolu birinci golün ardından iyice arttıran sarı kırmızılı ekip kanat ataklarıyla rakibini adeta kendi sahasına hapsetti.
İlk yarıda son sözü Karaman Belediyespor adına Sinan Yitmez söyledi. 2-0 !
İkinci yarıda Karaman Belediyespor fırtınası devam etti. 48. Dakika da kendinin ikinci takımın üçüncü golünü atan Sinan Yitmez, takımına rahat bir nefes aldırdı. Maçta diğer goller ise Fatih Akmaz, Ramazan Durdu, ve Abdullah Özpınar’dan geldi.
Maçta son sözü 79. dakikada Abdullah Özpınar söyledi. 6-0!.
Körfez İskendurunspor karşısında 6-0’lık farklı bir galibiyete imza atan Karaman temsilcisi Bal Ligi 5'nci grupta 4 puanla 8. Sırada yer aldı. Körfez İskendurunspor ise 0 puanla ligin son sırasında yer aldı.