Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike'ın Türkiye'de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi amacıyla organize ettikleri Liselerarası Nike Halı Saha Ligi Karaman’da nefes kesen mücadelelere sahne oluyor.

Karaman’da 2014 yılında 21 takımın katılımları ile gerçekleşen Nike Halı Saha Ligi, bu yıl rekor bir katılım ile 61 takımdan toplam 610 sporcunun mücadelesi ile devam ediyor.

Karaman Özen Halı Saha Spor tesislerinde dostluk havasında gerçekleşen müsabakalarda takımların şampiyonluk için verdiği mücadelelerde genç sporcuların performansı turnuva da renkli görüntülere sahne oluyor.

“En İyisi Dünya Şampiyonası'na Gidecek”

Karaman’da bulunan Özen Halı Sahada oynanan maçlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gözetiminde yapılıyor. Nike Halı Saha Ligi'nin Türkiye'de 6 yıldır devam eden bir organizasyon olduğuna dikkati çeken Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Burada il birincisi olacak takım Türkiye finallerinde Karaman’ı temsil edecek. Türkiye Şampiyonu olacak takım da Dünya Şampiyonası'nda ülkemiz adına sahaya çıkacak” diye konuştu.